JT10 Koncert za prijatelje Dorcol PLATZ 5

Održan Jelen Top 10 „Koncert za prijatelje“

Nakon kultne alternativne emisije, Jelen Top 10 se vratio na scenu u novoj, digitalnoj  formi i tim povodom obradovao sve ljubitelje R’n’R-a „Koncertom za prijatelje“ 9. juna, u novootvorenoj art komuni „Dorćol PLATZ“.

Na koncertu su nastupili popularni predstavnici domaće rok scene: sastav KKN (Kanda Kodža i Nebojša), Artan Lili i Ničim Izazvan. Kanda Kodža i Nebojša standardno su priredili svirku za pamćenje, a mlađe kolege jednako su doprinele atmosferi i u potpunosti opravdale medijsko obeležje domaćih rok zvezda u usponu.

Na događaju su se predstavile i brojne organizacije i festivali među kojima su Arsenal fest i Šabački letnji festival, zatim festival  „Rokanje“, kao i Jungle Tribe. Posebna atrakcija za prisutne bili su i majstori The Barbers Shop-a.

Novi Jelen Top 10 počeo je sa emitovanjem u aprilu i to premijerno na Jelen Pivo You Tube kanalu, sa reprizom na MTV-u i malo izmenjenom koncepcijom. Jelen TOP 10 je zamišljen kao online TV emisija koja promoviše i podržava mlade rok autore i andergraund scenu, i donosi izveštaje sa aktuelnih koncerata i festivala, a emituje se premijerno svakog petka.