INDEXI PLAKAT

Indexi i prijatelji: Sve ove godine

Koncertni spektakl „INDEXI I PRIJATELJI“, pod nazivom „SVE OVE GODINE“, producenta Tomislava Kašljevića u oktobru nastavlja svoju tradiciju odavanja počasti kultnoj pop-rok grupi sa ex-YU prostora. Preostali članovi benda sa brojinim prijateljima će oživeti uspomenu na Davorina Popovića, i nezaboravne hitove Indexa u Velikoj dvorani Sava Centra 10. oktobra. Početak koncerta je zakazan za 20 časova.

Muzičari koji su nekad svirali u Indexima doputovaće isključivo zbog ovog projekta iz raznih krajeva sveta. Fadil Redžić stiže iz SAD-a, Neno Jurin iz Slovenije, Ranko Rihtman iz Izraela, Miroslav Šaranović iz Nemačke, a Peco Petej iz Splita.

Bezvremenske hitove Indexa na predstojećim koncertima pevaće: Arsen Dedić, Željko Bebek, Dado Topić, Hari Mata Hari, Halid Bešlić, Massimo, Mladen Vojičić – Tifa, Seid Memić – Vajta, Tarik Filipović, Branko Đurić Đuro, Kaliopi, Kiki Lesendrić i drugi.

„Ovo je koncert posvećen legendama!“ kaže Tomislav Kašljević, pokretač tradicionalnih koncerata Indexi i prijatelji koji godinama pune dvorane širom regije.

Ulaznice za koncert po ceni od 1500, 1900 i 2300 dinara, se već nalaze u prodaji na blagajni Sava centra, u prodavnici Jugoton (Nušićeva 27) i svim prodajnim mestima Eventima.