IMG 7434 ArtLink mladi virtuozi

ArtLink mladi virtuozi povodom Dana Evrope

ArtLink, u saradnji sa Delegacijom EU u R. Srbiji i EU info centrom, organizuje koncert ansambla ArtLink mladi virtuozi i solista u ansamblu povodom Dana Evrope, 12. maja 2017. godine u 18h, u Skupštini grada.

Ovim koncertom ArtLink nastavlja svoj renomirani ArtLink Ciklus za mlade talente, pomognut od strane Delegacije EU u R. Srbiji i EU info centra. U Ciklusu učestvuje preko pedeset mladih talenata iz cele Srbije, izabranih na audicijama održanim tokom prethodne dve godine, čije će talente i veštine dalje graditi renomirani mentori iz zemlje i država članica EU.

Nakon koncerta u Beogradu povodom Dana Evrope, ArtLink Mladi virtuozi će tokom leta nastupati na „Zmajevim dečijim igrama“ u Novom Sadu na Trgu Slobode i na „Međunarodnom festivalu dečijih pozorišta“ u Subotici, a završni koncert ovogodišnjeg ciklusa biće održan tokom ovogodišnjeg, četvrtog „ArtLink Festivala mladih talenata“, septembra meseca u Beogradu.

Saradnja ArtLink sa Delegacijom EU u R. Srbiji i EU info centrom omogućiće mladim talentima rad sa vodećim evropskim mentorima na polju klasične muzike, čime ArtLink ispunjava svoju osnovnu misiju razvoja umetničkog znanja i sposobnosti kod nadarenih mladih ljudi Srbije.

Program: Bach, Vivaldi, Perišić, Botesini