Screen shot 2013 07 24 at 13.21.40

Sela Sju u Kombank Areni

Nova nada svetske muzičke scene, devojka sa neverovatnim glasom i talentom, Sela Sju dolazi u Kombank Arenu, 23. septembra.

Samo se jednim albumom, osvojila je svet. Njene pesme “Raggamuffin”, “Crazy Vibes” kao i “This World” koju je jedan od najpoznatijih svetskih brendova slatkiša, odmah uvrstio u reklamu svog proizvoda, bile su na svim top listima. Debi album “Selah Sue” prodat je u preko 720.000 kopija samo u Evropi dok je u Americi za samo nedelju dana od postavljanja, zabeleženo preko 400.000 “download-ova”, preuzimanja. Odmah po pojavljiavanju, 2011. godine nagrađena je prestižnim priznanjima “European Border Breakers Award” i “Grand prix Constantin” a Rolling Stone magazine imenovao je za jednu od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012. godine.

Njen glas ostaje prepoznatljiv po prvim slušanju. Mešavina soula, rege i dubstep talasa karakteriše muzički izraz ove dvadesetrogodišnje devojke koja je odrasla u malom belgijskom selu i dokazala da bajke postoje. Postavljanje nekoliko pesama na MySpace donelo joj je na hiljade fanova među kojima se našla i izdavačka kompanija “Because” koja joj je odmah ponudila ugovor za album. U snimanju su joj ponudili saradnju najveći svetski producenti među kojima je i Cee Lo Green sa kojim je snimila i duet “Please”.

Prvi singl Raggamuffin predstavio ju je široj publici a za njim su sledeli hitovi Crazy Vibes, This Worls, Crazy Suffering Style. Na sebe je privukla pažnju Princa koji ju je pozvao da nastupa pre njega na njegovoj belgijskoj turneji. Nastupala je na najvećim evropskim festivalima. Karijera joj se brzo proširila i na Ameriku gde su joj podršku pružili uticajni blogeri među kojima je Perez Hilton a sa poznatim hip hoperom J.Coleom snimila je novu verziju pesme Raggamuffin.

Trenutno radi na novim pesmama sa producentom Fugeesa – Jerry Wanderom i nastupa širom Amerike.

Ulaznice su u prodaji. Do 15.08. ulaznice se mogu naći po 1500 dinara. Od 16.08. do 31.08. ulaznice će biti po ceni od 1750 dinara a zatim, od 1.09. do dana koncerta, 1950 dinara. Mogu se kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

foto: YouTube screenshot