FB COVER

Preduzetnički duh Silikonske doline u Beogradu

U sredu, 14. oktobra  u 18:30 časova, u maloj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (Takovska 8), održava se prvi događaj u organizaciji Founder Instituta u Srbiji, na kome će biti predstavljen program treninga za osnivače biznisa i preduzetnike ove organizacije koji je nastao na osnovu uspešnih poduhvata iz Silikonske doline.

Founder Institute (www.fi.co) najveći je centar za osnivanje biznisa na svetu.

Na prvoj uvodnoj sesiji, ovaj startap program će vam približiti direktor Instituta u Srbiji Daniel Boehi, Tatjana Kalezić i Milan Dobrota (ko-direktori), kao i gostujući mentori koji su dokazali da je moguće biti uspešan preduzetnik – Nađa Jokanović – suvlasnik Wannabe magazina, David Schoch (StartLabs) i Vladimir Nikolić pokretač sajta Limundo.

Ovo je prvi u nizu događaja koji će u narednih nekoliko nedelja Founder Institute organizovati kako bi upoznao sve zainteresovane za svoj program i pružio informacije o planiranom zimskom semestru u Beogradu.

Ukoliko želite da čujete kako da pokrenete uspešan i stabilan sopstveni biznis, i ukoliko želite postanete deo uspešne mreže svetskih preduzetnika, pridružite nam se.

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete prvom događaju, a želite da vaše preduzetničke ideje ugledaju svetlost dana, možete da se prijavite na program putem linka http://fi.co/apply/belgrade.