u bojama proleca 364

U bojama proleća

Poklon akcija: uz knjigu izdavačke kuće Alnari dobijate Golden Rose poklon kozmetiku!

Klasična ljubavna priča Želja i zapovest Nore Roberts i triler Opasno saznanje Taše Aleksander, knjige su u kojima ćete uživati ovog proleća. Ova dva naslova izdavačke kuće Alnari možete da nabavite u svim knjižarama Vulkan širom Srbije i na sajtu www.alnari.rs. Do kraja maja, u okviru akcije U bojama proleća, kupovinom jednog od pomenutih naslova, na poklon dobijate Golden Rose lak za nokte ili sjaj za usne po vašem izboru…

U okviru poklon akcije “U bojama proleća” koja traje od 12. maja do 31. maja u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, ali važi i za on-line kupovinu putem sajta izdavačke kuće Alnari, moći ćete da uživate u knjigama četiri autora i na poklon dobiti lak za nokte ili sjaj za usne po svom izboru.

Četiri uzbudljiva naslova i primamljive, prolećne darove omogućili su vam Izdavačka kuća Alnari i kozmetika Golden Rose. U ovom broju magazina LookerWeekly.com predstavljamo vam dve knjige koje možete pronaći u okviru akcije “U bojama proleća”:

Klasična ljubavna priča Želja i zapovest, Nore Roberts, druga je knjiga serijala Kraljevstvo Kordine.

Nekada davno, još u školi, Iv Hamilton bila je zaljubljena u princa Aleksandra. Njegovo kraljevsko visočanstvo bilo je moćno, suzdržano i zavodljivo – i bilo je očigledno da mu se Iv ne sviđa.

Međutim, danas je Iv podjednako zanosna, izuzetna žena, a Aleks žudi da joj dokaže da je on zapravo sve ono što bi ikad mogla da poželi od muškarca – u ovoj klasičnoj ljubavnoj priči Nore Roberts, neprikosnovene bestseler autorke koja je proglašena jednom od „omiljenih spisateljica današnjice”.

Triler Opasno saznanje, Taše Aleksander, puna je intriga, romanse i nepredvidivih likova.

Po povratku iz Konstantinopolja, s opasnog medenog meseca s Kolinom Hargrivsom, ledi Emili oporavlja se na velelepnom imanju njene svekrve u Normandiji. Međutim, spokoj koji joj je tako preko potreban biće narušen kada jednog dana za vreme jahanja pronađe telo mlade žene koja je svirepo ubijena. Devojčine rane identične su onima koje su imale žrtve Džeka Trboseka. Emili se pribojava da među ovim slučajevima postoji veza i odlučna je da ubicu privede pravdi.

Prateći niz tragova i žrtava sve do lepog srednjovekovnog grada Ruena i ruševnog seoskog zamka, Emili počinje da se brine za sopstveni razum: noćima čuje krike devojčice koju nikako ne može da pronađe, a u dečjoj kolevci nalazi komad plave trake. Prinuđena da se obračuna sa briljantnim ubicom, majstorom obmane, Emili mora da se osloni na sopstvenu hrabrost, oštar um i snažnu volju kako ne bi postala njegova sledeca žrtva…

Osim ova dva izvanredna naslova, tokom akcije U bojama proleća možete da kupite i još dva sjajna romana, Doručak kod Tifanija (Truman Kapote) i Noći u haremu (Džilijan Loren).