adult 2178586 1280

Obavezni naslovi za proleće!

Proleće se konačno skrasilo u našem gradu i savršeno je vreme da se uživa u njemu na toliko načina. U slučaju da ste se ovih dana bacili u istraživanje novih naslova, kao i uvek, mi imamo sjajne predloge za vas.

Zanimljive priče, talentovani pisci, odvojeno vreme samo za sebe i uživanje može da počne. Slede zanimljivi naslovi za ovo proleće, koji bi mogli da upotpune vašu policu za knjige, koju planirate da kupite još od prošle jeseni.

Neki drugi film, Petar Jončič

Ako ste pasionirani ljubitelj pokretnih slika, onda ćete ovu knjigu voleti da pročitate. Jončić je svojim čitaocima na zanimljiv način omogućio da uplove u svetove, muzike, putovanja, slikarstva pa će poželeti da ponovo pogledaju već odgledane filmove iz nekog drugog ugla.

Muškarci bez žene, Haruki Murakami

Uživali ste u čitanju knjiga „Igraj, igraj, igraj“ ili „Kada padne noć“, zaboravili ste na sve oko sebe jer ste se stoplili sa Murakavijevim junacima i njihovim sudbinama? Onda ćete sigurno voleti njegovu novu knjigu „Muškarci bez žena“. Ova knjiga se sastoji iz priča, u kojima ćete saznati osećanja i mišljenja muškaraca od kojih su žene otišle, pod različitim okolnostima.

 Ledena zavesa, Vudu Popaj

Knjiga „Ledena zavesa“ govori o autorovom odrastanju u Zemunu i sve što čini život jednog dečaka, koji stasava u momka pa sve do odraslog čoveka. Zanimljiv kao i uvek, Vudu Popaj na šarmantan način veže svoje čitaoce za fotelje i uvlači ih u neke zanimljive priče, koje se se dogodile jednom davno.

foto:pixabay.com