443c2d51 ddba 4be9 a1c1 e21166d006fc 1

Jedan od najprodavanijih naslova na nedavno održanom Sajmu knjiga

Čovek iz lavirinta, novi roman omiljenog pisca trilera Donata Karizija, koji je objavilo Vulkan izdavaštvo, jedan je od najprodavanijih na nedavno održanom 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Nakon svetskih bestselera Šaptač, Lovac na duše,Vladar iz senke, Dečak od stakla, Noć mi te uzima i prošlogodišnjeg hita Gospodar Senki,novi roman proslavljenog pisca Donata Karizija Čovek iz lavirinta osvojio je čitaoce širom sveta.

Kada talas neobične vrućine natera sve da promene način života, rad i kretanje biće moguće jedino po mraku. U srcu noći, iz tame koja ju je progutala, izroniće Samanta – konačno slobodna ali i dalje u strahu za sopstveni život. Doktor Grin, nesvakidašnji profajler, u Samantinom sećanju traži indicije koje ga mogu odvesti do njenog tamničara, Čoveka iz lavirinta. Međutim, doktor Grin nije jedini koji progoni čudovište. Tu je i Bruno Đenko, privatni detektiv nesumnjivog talenta, kojem je svaki novi dan poklonjen. Nestanak Samante Andreti njegov je stari slučaj, zadatak koji nikada nije priveo kraju, a sada ima priliku da se iskupi, da ispravi greške iz prošlosti. Na umu mu je samo jedno – da reši poslednju misteriju, uprkos tome što je prošlo toliko vremena. Samanta ni ne sluti da se njena otmica nije dogodila pre nekoliko meseci. Čovek iz lavirinta držao ju je u zatočeništvu petnaest dugih godina. A sada mu se gubi svaki trag.

Kakve tajne krije Samantin um i šta povezuje nju i Čoveka iz lavirinta? Rešenje ove misterije svi ljubitelji intrigantnih evropskih trilera otkriće u novom romanu Donata Karizija. Nesvakidašnja zagonetka o kojoj će se dugo pričati velikom brzinom osvaja srca svih ljubitelja pisane reči.

Autor intrigantnog trilera Čovek iz lavirinta,Donato Karizi rođen je u Italiji. Studirao je pravo i kriminologiju pre nego što je počeo da se bavi pisanjem. Njegov prvi roman Šaptač osvojio je pet međunarodnih književnih nagrada. Karizi živi i radi u Rimu. Dobitnik je prestižne nagrade Premio Bancarella. Karizijeveknjigeprevedene su na destine jezika i prodate u milionima primeraka, a mnogi romani su i ekranizovani. Vulkan izdavaštvoobjavilo je i sledeće naslove ovog autora: Gospodar senki, Noć mi te uzima, Dečak od stakla, Vladar iz senke, Lovac na duše i Šaptač.