PORODIČNI ČOVEK 3

U bioskope stiže Porodični čovek

Džerard Batler je nemilosrdni lovac na talente koji ima problem sa uspostavljanjem ravnoteže između poslovnog i privatnog života, sve dok se njegov život ne potrese iz temelja. Ovog leta 2i Film distributerska kuća u domaće bioskope od 13. jula donosi prijatnu i izuzetno emotivnu vožnju u filmu “Porodični čovek”.

Dane Jensen-a (Gerard Butler) je jako ambiciozan lovac na talente koji radi u jakoj firmi za zapošljavanje u Čikagu. Kad Daneov šef (Willem Dafoe) najavi odlazak u penziju, bitka za kontrolu firme započinje. Na jednoj je strani Dane, a na drugoj Lynn Vogel (Alison Brie), jednako ambiciozna protivnica, ali i Daneova čista suprotnost. Uskoro Dane postaje rastrzan između ostvarenja poslovnog sna i provođenja vremena sa suprugom (Gretchen Mol) i sinom.

Uz standardno dobrog Džerarda Batlera, u ovom filmu glumi odlična glumačka postava koju čine Grečen Mol, Vilijem Defo, Alfred Molina, Alison Bri, Maksvel Dženkins i Džulija Batrs.

Režiju potpisuje Mark Vilijams, a scenario Bil Dubik. Film je premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu prošle godine. Porodični čovek stiže 13. jula u domaće bioskope u 2i Film distribuciji.

Život je ono što planiramo dok nam se život dešava! Porodični čovek će nas podsetiti, da smo na početku i kraju, pre svega  – LJUDI!