fbpx

Pet novih likova u kultnoj filmskoj sagi o mutantima

Studio „Twentieth Century Fox“ objavio je drugi trejler za film „X-Men: Dani buduće prošlosti“ sa novim avanturama najpopularnijih filmskih mutanata. Bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa od 22. maja u sedmom nastavku kultnog serijala „X-Men”.

U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.

Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište” i „X-Men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hale Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola”, kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Reditelj Brajan Singer uveo je novih pet likova u filmsku priču „X-Men: Dani buduće prošlosti” na radost brojnih Marvelovih fanova. U pitanju su „Živa” Magnetoov sin i brat blizanac “Grimizne Veštice”. Vremenski putnik „Bišop” karakterističan po svojoj veštini sa vatrenim oružjem, „Blink”, prepoznatljive roze kose i vilinskog izgleda, „Vorpat” apački ratnik i „Sanspot” plejboj usijane glave. Svi oni biće poznati vernim ljubiteljima X-Men franšize!

Osmi nastavak iz ove popularne filmske franšize, koji uključuje i dva posebna filma o glavnom liku Vulverina, zvaće se „Apokalipsa” i biće gotov do 2016. godine.

Dosadašnji filmovi iz serijala „X-Men” zaradili su do sada neverovatne 2 milijarde dolara na blagajnama širom sveta, uključujući i dva posebna filma o glavnom junaku Vulverinu.