Pesma Happy Ol’McWeasel u američkoj seriji „The Crazy Ones“

Pesma “Danny Boy“ slovenačke grupe Happy Ol’McWeasel našla se u aktuelnoj epizodi američke TV serije „The Crazy Ones“ u kojoj glavne uloge nose Robin Vilijams (Robin Williams), Sara Mišel Gelar (Sarah Michelle Gellar) i Džejms Volk (James Wolk).

Ovaj celtic punk-rock sastav, čija karijera uspešno traje dugi niz godina, nepoznat ovdašnoj široj javnosti na internetu su primetili producenti uspešne serije na čelu sa tvorcem Dejvidom E. Kelijem (David E. Kelley), koji su izrazili želju da se upravo pesma „Danny Boy“ nađe u aktuelnoj epizodi nazvanoj “March Madness” a posvećenoj proslavi Dana Svetog Patrika.

“Katarina Čas je morala da uđe u Holivud da bi pokazala svoje telo, nama na sreću to nije bilo neophodno“, šaljivo su prokomentarisali članovi Happy Ol’McWeasel aludirajući na svoju zemljakinju koja je zaigrala u hit filmu „Vuk sa VolStrita“

Osim ovog velikog uspeha grupa iz Maribora koncentrisana je na predstojeću evropsku turneju u okviru koje će svirati u Nemačkoj, Francuskoj, Holandiji, Italiji uz nekoliko već potvrđenih nastupa u Sloveniji, kao i na novi studijski album koji će biti predstavljen na jesen.