Marauders Day 1-0916.dng

Novi film Brusa Vilisa

Ove nedelje u bioskope dolazi prava poslastica  za ljubitelje dobre akcije. Glumačku ekipu predvodi Brus Vilis koga dugo nije bilo u bioskopima, a u naše stiže 29. septembra.

Vraća se na veliko platno u društvu kolega potvrđenih u ovom žanru na više načina. Christofer Meloni, koga znamo iz serije Red i Zakon, Dejv Baustista, neprevaziđeni Draks u Čuvarima galaksije i Adrijan Grenie, glavni protagonista kultne serije i filma Svita.  Muška četvorka koja garantuje dobar provod u bioskopu.

FBI agenti (Christopher Meloni, Dave Bautista, Adrian Grenier)  nakom vrlo surove, i savršeno organizovane  pljačke banke, u kojoj grupa elitnih pljačkaša odnese milione u gotovini i ostavi za sobom mrtvog menadzera banke, kreću u istragu  u kojoj otkrivaju  dokaze korupcije koja uključuje i vlasnika banke (Bruce Willis), kao i njegove moćne klijente.

Dok sve više proučavaju slučaj, federalci da shvataju da stvari nisu baš onakve kao što izgledaju i da ukoliko žele da razreše komplikovanu mrežu obmane i korupcije, moraju sebe da potisnu na ivicu – gde su linije izmedju ispravnog i pogrešnog često zamagljene. A motivi neprepoznatljivi.