Horor night

Cineplexx: Vidimo se na Horror night događaju!

Repertoari bioskopa Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd za period od 11. do 17. marta.

U četvrtak, 11. aprila u 20 časova, sve posetioce očekuje 1000 dodatnih bodova pri kupovini ulaznica, ULTRA energetsko piće, a najsrećnije I poklon knjiga Stivena Kinga, koju daruje Vulkan izdavaštvo.

Na repertoaru se ove nedelje nalazi četiri nova naslova, jedan događaj i jedna premijera:

,,Groblje kućnih ljubimaca”  – Zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga, koji je Kritika proglasila za najstrašniji, film nam donosi priču o porodica Krid koja započinje novi život u prelepoj kući u Mejnu, malom, ruralnom mestu. U novom okruženju sve je bajkovito, previše dobro da bi bilo istinito. Zlokobna tajna koja vreba nadomak kuće vrlo brzo će se poigrati sa porodičnom idilom. Kada nesrećna sudbina zadesi porodičnog mačka Čurča, na nagovor suseda, Kridovi odlučuju da ga zakopaju na starom indijanskom groblju iza kuće. Međutim, narednog dana, mačak se vraća kući, ali nije isti kao pre…

,,Helboj”– Ultimativni antiheroj Helbojse vraća u osvetničkoj misiji u Londonu, gde se drevni duh zle veštice vratio iz mrtvih. Zarobljena i odbačena pre više vekova, kraljica veštica se vraća u naš svet kako bi ponovo donela smrt i uništenje. Samo heroj s paklenim korenima kao Helboj, u stanju je da se suoči se s pretnjom i bori s vešticom i njenom vojskom. Njegove će se šanse još više povećati kad se ispostavi da je naslednik moći samog kralja Artura. Međutim, čak ni on ne može pobediti sam u ratu sa silama zla. Pre nego što se odigra odlučujuća bitka, Helboj mora vratiti svoje stare saveznike …

https://youtu.be/hCvY9fGxkfY

,,Hotel Mumbaj”Inspirisan dokumentracem,,Preziveti Mumbaj”, radnja filma odvija se u hotelu u kome imućna klijentela i osoblje bivaju zarobljeni od strane terorista. njihova okrutnost predstavljena je bez ulepšavanja,  pogotovo u momentima kad hladnokrvno ubijaju goste hotela. Imamo priliku da vidimo kako skoro venčani bračni par Dejvid i Zahra , proživljavaju agoniju, ostavivši bebu sa dadiljom na spratu. Tu je i ruski biznismen, ženskaroš koji daje filmu humoristični dodatak. Svaki lik je uplašen i ranjiv, ali i hrabar na svoj način.

,,Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom” SINH 2D/3D– Upoznajte gospodina Linka: 2,4 metara visok, 286 kilograma težak i pokriven krznom. Ali ne dopustite da vas izgled zavara … on je zabavan, sladak i predivno doslovan, što ga čini neodoljivim u ovoj porodičnoj avanturi. Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažuje neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Šangri-La. Zajedno s avanturistkinjom Adelinom Fortnajt, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tokom putovanja na drugi kraj sveta. Na kraju, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći porodicu na mestima na kojima bi se najmanje nadao.

PREMIJERNO: ,,Park čudesa”  SINH 2D/3D– Uzbudljiva priča o devojčici Džun i zabavnom parku koji je stvorila kao i družini koju je upoznala, razgaliće srca i odraslih i dece. Džun, devojčica hrabrog srca, podsetiće nas nas koliko je prijateljstvo važno u trenucima kada zabavni park počne da se urušava. Animirana avantura, u sinhronizovanoj verziji oduševiće mališane, a roditelje podsetiti kako je provesti dan maštajući.

Premijera je zakazana za subotu, 13. april u 17:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Publiku će nakon prikazivanja filma pozdraviti glumci koji su dali glasove fantastičnim junacima.

U sinhronizaciji ove avanture učestvovali suDarija VračevićStefan Bundalo,Anja MitPavle Jerinić,Srđan TimarovMarko ŽivićĐorđe StojkovićPaulina Manov,Slobodan StankovićDimitrije NikolićDragan VujićMilan AntonićiDušica Novaković.

https://youtu.be/TyypFIiD6Pc