Screen Shot 2017 12 11 at 21.10.09

ArteKino, online filmski festival evropskog filma

Do kraja nedelje, 17. decembra, gledaoci, tj. korisnici interneta širom Evrope, uključujući i Srbiju, u prilici su da “posete” ArteKino, online filmski festival evropskog filma, čiji je medijski partner za Srbiju Internacionalni filmski festival Cinema City.

S željom i potrebom da podrže moderne evropske filmove na originalan način i pruže im veću vidljivost i širu distribuciju, Festival Scope, online platforma za filmske profesionalce preko koje se prezentuju filmovi sa prestižnih međunarodnih filmskih festivala i Arte Cinema, francusko-nemački televizijski javni servis evropske kulture, udruženim snagama donose festivalsko iskustvo u toplinu vaših domova.

Uz fantastičan izbor od 10 evropskih filmova dostupnih u 45 evropskih zemalja na 4 jezika (francuski, nemački, engleski i španski) možete besplatno da uživate u bogatstvu i raznovrsnosti savremene evropske kinematografije registracijom na sajtu festivala.

Takođe, možete i glasati za svoj omiljeni film, kako biste ušli u trku za osvajanje ArteKino nagradu publike i osvojili vikend putovanje na Berlinale – Berlin International Film Festival 2018.

Na vama ostaje samo još da pripremite kokice, udobno se smestite u omiljenu fotelju i odaberete sa kojim filmom započinjete ovo nesvakidašnje festivalsko iskustvo.