Zivot kao reklama za pivo e1415704688190

Život kao reklama za pivo

Promocija duhovitog epistolarnog romana ‘’Život kao reklama za pivo’’ Branka Dimitrijevića (Čarobna knjiga, 2014) na kojoj će osim autora, govoriti Dimitrije Vojnov, scenarista i Nikola Petакović, urednik u Čarobnoj knjizi, održaće se u četvrtak, 13. novembra od 19h u Kući Đure Jakšića.

U ovoj urnebesnoj ljubavnoj priči koja ne zaobilazi nekoliko beogradskih adresa: odeljenje gerijatrije Kliničkog centra Zvezdara, kafane  Brioni, Boka, Pod lipom, Šumatovac, Kolarac, Orašac, pečenjaru  Bajloni, centar okupljanja svih junaka je reklama za pivo i ono što ona sugeriše: život bez briga i uživanje bez posledica! Sve je samo jedno neprekidno letovanje!

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Nema rada, ali i nezaposlenosti, čisti bazeni i švedski stolovi, sa plodovima mora i južnim voćem… U tom svetu čitaju se samo knjige koje su na  prvih pet mesta top-lista bestselera jer o njima savremeni čovek može da diskutuje na nekoj od večera ili susreta sa drugim savremenim ljudima…

Pre ‘’Života kao reklame za pivo’’ Branko Dimitrijević  napisao je  romane: Hoćeš li da popiješ nešto, Oktoberfest, Nećemo o politici, Serbian Poet’s Dream, Osveta Malog Princa.