Samo Kazem 01

Web serija za tinejdžere

Šta se desi kada virtuelni odnosi postanu stvarni, nove ljubavi uzdrmaju stara drugarstva, a igra preraste u pobunu? Pogledajte trejler prve regionalne web serije za tinejdžere na našim prostorima.

Samo Kažem je prva web serija za tinejdžere na našim prostorima. Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivaće se isključivo na webu – na Facebook stranici serije i na YouTube kanalu serije.

Ovakav način prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za čitav region.

Upoznajte Jovanu, Maju, Aleksandru, Miloša, Zorana, Drena… Gledajte prvu regionalnu web seriju “SamoKažem”, od 7. novembra, ponedeljkom i četvrtkom u 22 sata. Do tada, pogledajte trejler:

 

Priča prati (ne)obično leto u životu nekoliko devojaka i mladića. Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja retko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumeju. Dele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.

Producent serije je Fond B92, a izvršni producent TunaFish Studio. Režiju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilović. Uzbudjivi soundtrack se kreće u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do Prti Bee Geea.