Uskršnje takmičenje 009

Veseli Uskrs u Delta City-ju

I ove godine najmlađe očekuje najveselija uskršnja zabava u atrijumu Delta City-ja – takmičenje u oslikavanju uskršnjih jaja, kao i radionice modelovanja uskršnjih figurica.

Najmlađi posetioci Delta City-ja i ovog Uskrsa imaće priliku da uživaju u veselom druženju, ispunjenom zabavom i igrom. Radionice na kojima će zajedno sa animatorima praviti i oslikavati uskršnje figurice, face painting, tradicionalno takmičenje u farbanju uskršnjih jaja… samo su deo ovogodišnjeg uskršnjeg programa koji očekuje decu, 27. i 28. aprila, od 15 do 19 časova, kao i 29. i 30. aprila, od 14 do 18 časova, u atrijumu šoping-mola.

Izbor za najlepše oslikano uskršnje jaje

Najlepše i najoriginalnije ofarbana uskršnja jaja biće izabrana u subotu, 30. aprila, u 18 časova, a najtalentovanija deca će osvojiti i brojne zanimljive nagrade. Nakon proglašenja pobednika, sva jaja koja su se takmičila moći da se otkupe uz simboličnu donaciju, koje će biti usmerena u humanitarne svrhe organizaciji „Podrži život“.

[su_box title=”Radno vreme Delta City-ja za vreme praznika:” style=”soft” box_color=”#b8de61″ title_color=”#000000″] 29. april, Veliki petak – od 10 do 18 sati (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat, dok Ultra centar Galaktika radi od 10 do 23 sata) 1. maj, Uskrs – neradni dan (osim Cineplexx-a i Casina Favorit koji rade od 10 do 01 sat)[/su_box]