ID 1008710

Uživanje u novembru na 7 načina

Ne pamtimo kada je novembar poslednjih godina bio ovako topao i „jesenast“ kao ove godine. Svako jutro donosi spokoj i neverovatne boje sa sunčevim zracima a dok šetate ulicom preko šarenog lišća, dobijate milion ideja šta vam je činiti tokom narednih dana. Mi smo izdvojili neke zanimljive, na vama je da se prepustite najboljim idejama!

Budite pomalo sebični

Iskoristite ovaj divan mesec da razmislite o tome šta vi želite i šta sve može da vas obraduje tokom ovog meseca. Razmazite sebe, spremite se i upustite se u ostvarivanje vaših željica.

Pokloni za najmilije

Ako spadate u onu grupu ljudi, koja mlati glavom razmišljajući šta da kupe najrođenijima za predstojeće praznike a da pritom čekate 12.05h, nije dobro. Kada god imate vremena, prozujite gradom, zabeležite ako ste videli neki zanimljiv odevni predmet, proizvod ili slatkiš, skupite parice i kupite jedno po jedno. Elem, biće tako jeftinije a rešićete se i stresa tokom decembra.

Sa Basarom na posao

Ne može jutro bolje da počne bez našeg pisca Svetislava Basare, u gradskom prevozu. Ako imate sreće, zavalite se u sedište, isključite se iz ovog sveta i ubacite se u „Looney Tunes“. Simpatični sarkazam, koji krasi našeg pisca kao sunce ozeblu vodu i neobičan i komičan pogled na svet i današnjicu, daje vam krila da jutro započne baš kako valja.

Tamnije nijanse u modi

Možda ste leti nosile svetlije tonove plave, breskve, žute, ali novembar vas prosto tera da svoje noktiće ulepšate tamnijim tonovima. Ne brinite, nećete izgledati depresivno, bićete moderne i zapažane, samo odaberite pravu nijansu tamno plave, bordo, sive, crne.

Novi posao na vidiku

Iz letnje sezone, pređosmo u novu, jesenju. Možda je sada pravo vreme da tražite posao. Možda baš neki oglas nestrpljivo čeka na vas, možda vaš prijatelj poznaje prave ljude a možda i vi uskoro upoznate važne ljude, koji će vam odškrinuti vrata ka boljem sutra.

Festival autorskog filma

Svi ljubitelji filma i oni koji želi da prošire svoje horizonte, neka obavezno posete 21. Festival autorskog filma, koji se ove godine održava od 27. novembra pa sve do 6. decembra u Beogradu, na više bioskopskih lokacija. Prijatelja pod ruku, neka padne odabir zanimljivih ostvarenja i uživanje je zagarantovano.

Orašasti plodovi za energiju i raspoloženje

Jesen – kesten. Ne mora da bude ali kesten savršeno ide uz jesen. Ako ne volite kestenje, okrenite se lešnicima, bademima i orasima. Svaki ovaj orašasti plod je poželjno jesti barem nekoliko puta nedeljno zbog opšteg stanja organizma kao i energije, koja će nam biti preko potrebno narednih meseci.

foto:freedigitalphotos.net