PROMO Tom Jones universalmusic.rs small

Tom Jones uskoro u Beogradu

Nastup velikana muzičke scene, Sir Tom Jonesa u Kombank Areni se približava. U nedelju, 15. juna po drugi put obradovaće publiku u Srbiji svojim hitovima She’s a lady, It’s not unusual, Kiss, Delilah, If I Only Knew, Sex Bomb i dr.

Tom Jones u Beograd dolazi dan ranije, u subotu, 14. juna zajedno sa svojim desetočlanim bendom. Kako je sam nedavno izjavio za naše medije, njegov nastup neće pratiti grandiozni scenski efekti i koreografije kao što to praktikuju brojne svetske zvezde: “Ne mogu da funkcionišem sa mnogo ljudi na sceni. Igračice, plesačice, sve me to dekoncentriše.” – rekao je Tom Jones i dodao: “Moj bend, moj glas i ja smo sasvim dovoljni. Uopšte ne igram loše.”

Zbog toga je među najvažnijim stavkama u tehničkoj listi upravo audio ali i oprema za svetlo koje nije moguće naći u našoj zemlji tako da će se za potrebe koncerta, miksete za zvuk i svetlo doneti iz inostranstva (Austrije i Italije). Pored toga, muzičari će svirati na vrhunskim instrumentima među kojima su Hammond klavijature i Fender gitare.

“Zahvalan sam što mi je glas i dalje snažan i što mi vibrato nije usporio. Vibrato kod pevača sa godinama može da uspori i da počnete da zvučite kao kada pokrećete mašinu. Ali hvala Bogu, meni se to nije desilo. I dalje pevam prirodno. Vodim računa o sebi, pijem dosta vode i uvek se trudim da spavam osam sati.” – izjavio je nedavno Tom Džons.

Tom Džons je 2009. godine prvi put nastupio u Areni a na koncertu koji je trajao preko dva sata  zagrejao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo poluvekovne karijere.  Tada je svojim izuzetnim glasom prodrmao Arenu, a i dalje sa istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Nakon prošlog nastupa ovog velikana naši mediji su izveštavali u superlativima, a on je na kraju poručio: “Beograde, vidimo se uskoro ponovo” i održao obećanje!

[su_note note_color=”#eeeee0″ text_color=”#000000″]Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800, 2900, 3200, 3900 i 4900 dinara mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs[/su_note]