Magični Istanbul Shopping Fest

Od 6. do 28. juna u Istanbulu će se održati peti po redu Istanbul Shopping Fest. Neverovatni popusti, najsavremeniji tržni centri – ima ih 92, i najnoviji modni trendovi čekaju na vas.

Jedan od najdinamičnijih gradova na svetu, i ove godine, od 6. do 28. juna prirediće nezaboravan provod za sve one koji uživaju u dobroj kupovini.

Posetioci će imati priliku da prisustvuju raznovrsnom zabavnom programu  prepunom iznenađenja, specijanih ponuda, koncerata poznatih turskih pevača i DJ žurki organizovanih na ulicama grada, modnim revijama ne samo u tržnim centrima, već i na centralnim mestima širom grada.

Istanbul nudi najveći broj tržnih centara u odnosu na bilo koji grad u Evropi ili na Bliskom istoku.

Svi ljubitelji šopinga do svojih omiljenih brendova mogu doći  po cenama koje su i do 50% niže  u preko 90 tržnih centara koji će biti otvoreni do kasno u noć. Organizatori su se takođe pobrinuli da posetiocima po šoping centrima organizuju  mnogobrojne nagradne igre i vredne nagrade.

Boravak u  Istanbulu će preplaviti sva vaša čula. Pored sjajnog šopinga, bogatog kulturološkog i istorijskog sadržaja, bogate nacionalne i internacionalne kuhinje, Istanbul ‚ će vas osvojiti  i svojim duhom, atmosferom i šarmom.

Ovogodišnji Istanbul Shopping Fest se održava uz podršku Ministarstva za kulturu i turizam Republike Turske, Ministarstva za razvoj Republike Turske, Turkish Airlines-a, (koji je ovom prilikom svojim putnicima pripremio specijalne pogodnosti, a to je 50kg prtljaga umesto dosadašnjih 30kg, kao i velike popuste na avionske karte do Istanbula); Gradske Opštine Istanbula i sledećih kompanija i institucija: Istanbul Ticaret, Odasi, (TAMPF) Turkish Federation of Shopping Centers and Retailes, Culture Company, TURSAB, TMd, Egeyapi group, ISG, Filli Boya, Power, TAV Airports…