rSSqk5UM

“TATA I SIN NA PROPUTOVANJU” I “SVE ZBOG JEDNOG MEDE”

Ovog septembra distributer 2i Film Srbija odlučio je da sve svoje gledaoce obraduje novim komedijama, koje će olakšati povratak na posao, u školu, i jesenje dane koji predstoje. Od ovog četvrtka u bioskopima sve ljubitelje crne komedije čeka urnebesna avantura “Tata i sin na proputovanju” sa Džeremi Ajronsom u glavnoj ulozi. Od 13. septembra za  ljubitelje francuskog filma i porodičnih komedija stiže film za celu porodicu “Sve zbog jednog mede”.

Čuveni francuski komičar Kad Merad vraća se na velika platna u još jednoj sjajnoj komediji i to francuskoj, koju domaća publika obožava, u filmu “Sve zbog jednog mede” koja će se u domaćim bioskopima prikazivati od 13. septembra.

Mišel je na aerodromu izgubio plišanog medu svoje ćerke nakon čega je aerodrom oblepio oglasima da pronalazaču sledi nagrada. Radnik na aerodromu, Sofijan, vidi to kao priliku za zaradu, pa će pokušati da slaže Mišela da je našao medu. Iako Mišel saznaje da nije u pitanju pravi meda, zajedno će se uputiti u potragu za izgubljenom plišanom igračkom bez koje njegova ćerka ne može da zaspi. Ova potraga posvećenog tate, ispada mnogo  komplikovanija, ali i smešnija, od očekivanog.

U bioskopima je i naslov Sa tatom i sinom na proputovanju (An Actor Prepares)  koji prikazuje dva snažna karaktera u krajnje komičnom obračunu. Kako se film odvija, a avantura postaje sve ozbiljnija, tata i sin postaju sve blizi, i sličniji nego što su mogli da zamisle.

U filmu glavne uloge tumače Džeremi Ajrons, Metju Modin i Džek Hjuston. Reditelj filma je Stiv Klark. Film je premijerno prikazan u Americi 2018.