štrumpfeta

Stižu Štrumpfovi!

Veliki Štrumpf je Boda Ninković, Štrumpfeta je Mina Lazarević, Gargamel je Dragan Vujić Vujke, Nikola Bulatović je Mrgud, a novi lik među Štrumpfovima je zla Štrumpfeta Veksi, kojoj je glas pozajmila pevačica Seka Aleksić. Nahsihronizovana verzija animiranog filma Štrumpfovi 2, 3D, u bioskopima je od 1. avgusta.

Animirani film Štrumpfovi 2, 3D premijerno će biti prikazan u bioskopima Kolosej Multiplex i Cineplexx, 28. juna u 18h. Početak ove 3D avanture obeležiće plavi tepih, Selo Štrumpfova, a publika će imati priliku da upozna i glumačku ekipu koja je učestvovala u nahsihronizaciji ovog filma na srpski jezik.

Reditelj sihronizacije je glumac Dragan Vujić Vujke, koji je svoj glas pozajmio Gargamelu.

Povodom dolaska Štrumpfova 2, 3D u naše bioskope, distributer Tuck je priredio konferenciju za novinare u McDonald’s-u na Terazijama. Tom prilikom, o svojim ulogama govorili su Boda Ninković, Mina Lazarević, Nikola Bulatović i Marko Marković.

Štrumpfovi 2 urađeni su tehnikom 3D animacije, za razliku od onih crtaća, koje smo gledali kao deca, a koji su rađeni klasičnom animacijom, crtanjem. Novina su i dva nova lika. To su Gargamelova ćerka Veksi i njen brat Hakus.

“Ono što su Štrumpfovi zadržali, po meni, to je ta neka čistota likova, naivnost dečja,” rekla je glumica Mina Lazarević, koja je pozajmila glas Štrumpfeti. U originalnoj verziji filma u ovoj ulozi je pevačica Keti Peri.

Prema rečima PR-a Tuck-a Mine Lukić, film Štrumpfovi 1 je bio najgledaniji strani film u 2011. godini. Nove štrumpfovske avanture, Štrumpfovi 2, su na redovnom bioskopskom repertoaru od 1. avgusta. Dan kasnije, 2. avgusta u Mc Donald’s restoranima biće dostupne figurice Štrumpfova, uz kupovinu Happy meal obroka.

Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo? – saznaćete u filmu Štrumpfovi 2, 3D.