Ziveo Zivot e1429795746698

Izložbu Živeo Život posetilo 40.000 ljudi

“Živeo Život”, međunarodna izložba lepog života od 1950. do 1990, koja će biti otvorena do 31. jula u prostoru Robne kuće Beograd (Knez Mihailova 5), tokom svog trajanja postala je svojevrsni fenomen koji je izazvao brojne pozitivne reakcije posetilaca.

Izložbu posvećenu životu ‘običnog čoveka’ u jednom vremenskom razdoblju, posetilo je preko 40.000 posetilaca svih generacija, uključujući i veliki broj turista.

“Smatramo da je izložba “Živeo Život” uspela u ostvarivanju svog cilja i da je za dva meseca doprinela kulturom životu Beograda na jedan lep način. Poruke u knjizi utisaka i spomenarima nam pokazuju da smo doprli do ljudi, vratili ih u neka lepa vremena, kao i to da su oni i njihova sećanja zaista postali značajan deo ove izložbe. Naravno ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez podrške koju smo dobili sa raznih strana, i ovu priliku koristim da se još jednom zahvalim svim prijateljima ovog projekta”, rekao je Živko Maletković, jedan od organizatora izložbe.

Izložba “Živeo Život” uskoro će gostovati u gradovima u regionu. Drugi deo izložbe u Beogradu održaće se od početka 2014. godine.