Ziveo Zivot e1429795746698

Izložbu Živeo Život posetilo 40.000 ljudi

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

“Živeo Život”, međunarodna izložba lepog života od 1950. do 1990, koja će biti otvorena do 31. jula u prostoru Robne kuće Beograd (Knez Mihailova 5), tokom svog trajanja postala je svojevrsni fenomen koji je izazvao brojne pozitivne reakcije posetilaca.

Izložbu posvećenu životu ‘običnog čoveka’ u jednom vremenskom razdoblju, posetilo je preko 40.000 posetilaca svih generacija, uključujući i veliki broj turista.

“Smatramo da je izložba “Živeo Život” uspela u ostvarivanju svog cilja i da je za dva meseca doprinela kulturom životu Beograda na jedan lep način. Poruke u knjizi utisaka i spomenarima nam pokazuju da smo doprli do ljudi, vratili ih u neka lepa vremena, kao i to da su oni i njihova sećanja zaista postali značajan deo ove izložbe. Naravno ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez podrške koju smo dobili sa raznih strana, i ovu priliku koristim da se još jednom zahvalim svim prijateljima ovog projekta”, rekao je Živko Maletković, jedan od organizatora izložbe.

Izložba “Živeo Život” uskoro će gostovati u gradovima u regionu. Drugi deo izložbe u Beogradu održaće se od početka 2014. godine.