VHBand David Binney Live Photo by Porto Montenegro 2016BW

Promocija i potpisivanje: Vasil Hadžimanov Band

Promocija i potpisivanje najnovijeg albuma, licencnog izdanja “Alive”, Vasil Hadžimanov Band-a, kao i mini koncert  i svečani koktel održaće se 21. juna, u 14 časova, u prostorijama Muzičke kuće Metropolis, Makedonska 21.

Album “ALIVE” sadrži autorske kompozicije Vasila Hadžimanova, Branka Trijića i Miroslava Tovirca, kao i kompozicije koje su zajedničko autorsko delo celog benda. Muzički producenti ovog izdanja bili su Alen Hadži-Stefanov iz Makedonije i Mark Wingfield iz Sjedinjenih Država. U javnosti se pojavio pod etiketom američke izdavačke kuće MoonJune Records, a sada se, za Srbiju i region, pojavljuje i kao licencno izdanje pod etiketom muzičke kuće Metropolis Music iz Beograda.

Ovaj album uspeo je da osvoji i publiku i muzičke kritičare na međunarodnom nivou, te već do sada broji više od 30 objavljenih recenzija, među kojima su i engleski The Guardian i čuveni američki muzički magazin DownBeat . Više o najnovijem albumu, bendu i recenzijama možete pronaći na oficijalnoj strani Vasil Hadžimanov Band-a.