fbpx

Petar Perović i Active Collab u Novoj Iskri            

Početak nove, četvrte programske sezone u Dizajn inkubatoru Nova Iskra obeležiće predavanje Petra Perovića, interfejs dizajnera iz Novog Sada, čije gostovanje zajednički predstavljaju platforma Startit i Nova Iskra u četvrtak 3. septembra u 17:30h. Petar će govoriti o svojim UX iskustvima, i konkretnije o zahtevnom zadatku redizajna platforme Active Collab.

Tokom jeseni očekuje vas veliki broj predavanja i radionica iz domena dizajna, održivog razvoja, novih tehnologija i preduzetništva. Prvi u nizu programa posvećen je domenu interfejs dizajna, i realizuje se u saradnji sa platformom Startit, u okviru koje se dele iskustva vezana za IT projekte, uključujući i one u kojima dizajn igra značajnu ulogu.

Jedan od takvih projekata je skoro realizovan kompletni redizajn online platforme za projektni menadžment Active Collab, na kome je radio novosadski dizajner Petar Perović. U okviru ovog programa, Novu Iskru će posetiti i predstavnici tehnološkog inkubatora Intera iz Mostara, koji su ove nedelje u studijskoj poseti Beogradu.

More Stories
UČENjE I IGRA U POZORIŠTU