Svlacenje 1 e1411160390653

Nova sezona Scene Akademija 28

U subotu 20. septembra, predstavom SVLAČENJE, Mirjane Bobić Mojsilović, sa početkom u 20 časova, počinje nova pozorišna sezona Scene Akademije 28, u Nemanjinoj 28.

Hit komedija, SVLAČENJE, premijerno izvedena u aprilu ove godine na Sceni AKADEMIJE 28, predstava je za koju se uvek traži karta više. Glumice Jelica Sretenović i Katarina Žutić publici sa uspehom prenose savremene koncepte fizičkog izgleda, atraktivnosti i “uspeha” izazivajući salve smeha. Predstava je rađena prema originalnom tekstu Mirjane Bobić Mojsilović, koja ovom prilikom potpisuje i režiju.

Već na samom početku pozorišne sezone očekuju nas dve premijere.

Prva je zakazana za 27. septembar od 20 časova; u pitanju je komedija PAZI S KIME SPAVAŠ, sa Mirkom Vasiljević u glavnoj ulozi, zasnovana na originalnom konceptu prema kome je ceo tekst predstave sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama. U glumačkoj podeli publika će prepoznati neka od poznatih i omiljenih televizijskih lica: Nemanju Janičića, Zinaidu Didakin, Semira Gicića i Igora Damnjanovića, koji ujedno potpisuje i režiju. Predstava je pretpremijerno izvedena 11. jula u okviru manifestacije Leto na Gardošu 2014.

Druga premijera biće ISTOČNI ANĐEO predstava koja će se igrati 5. oktobra u 20 časova. Uloge tumače: Ljiljana Lašić, Ljiljana Stjepanović i Stevan Piale. Režija: Dragoslav Ilić.

Ulaznice za sve predstave se mogu kupiti na blagajni Akademije 28, svakog radnog dana od 11h do 20.30h i vikendom od 18h do 20.30h.