Ales Steger Berlin

Knjiga Berlin (poklon akcija)

Četrnaesta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za ponedeljak, 23. septembar je Berlin- autor Aleš Šteger . Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Berlin!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Berlin predstavlja nesvakidašnji susret sa gradom Berlinom u njegovom savremenom trenutku.

Prateći iznutra grad i njegovu dinamiku, pokazujući ga kao živi organizam sa mnogo lica, sasvim otkrivenih i jedva vidljivih, Šteger pokazuje tragove istorije i savremenosti Berlina.

Šteger na sugestivan način prepoznaje simboličke detalje i figure savremenog Berlina i potom od njih oblikuje vrhunsku literaturu.

Pored autorskog teksta, ova uzbudljiva knjiga donosi i veliki broj umetničkih fotografija savremenog Berlina, čiji je autor takođe Aleš Šteger.

Nagrada „Marjan Rožanc“

Roman 150 strana; Format: 14×21; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-31-7

Prevod sa slovenačkog: Ana Ristović

Cena: 690 dinara

*Knjigu na poklon dobila je Marina Grozda.