Aleksis Stamatis Bar Flober

Bar Flober (poklon knjiga)

Trinaesta poklon knjiga “Velike rođendanske poklon akcije LookerWeekly.com i Arhipelaga” za nedelju, 22. septembar je Bar Flober – autor Aleksis Stamatis. Da biste učestvovali i imali šansu da dobijete na poklon knjigu dana, potrebno je da ispod ovog teksta ostavite najlepši komentar na temu “Razlozi za čitanje”, danas od 9 do 19h. Autor najlepšeg komentara na poklon dobija knjigu dana – Bar Flober!

[synved_success]Kako bi vaš komenatar bio validan, obavezno je da navedete vaše puno ime i prezime, kao i vašu e-mail adresu u za to predviđena polja komentara.[/synved_success]

O pravilima poklon akcije, koja traje od 10. do 25. aprila, možete detaljnije da pročitate OVDE.

Bar Flober je jedan od najznačajnijih i najprevođenijih romana nove grčke književnosti.

Uzbudljiva potraga za pravim identitetom misterioznog grčkog pisca Luke Mateua vodi Janija Luku od Atine, preko Barselone, Firence i Berlina, do sela u Arka¬di¬ji u Grčkoj.

Roman sa izvrsnom, gotovo filmskom dramaturgijom ispunjen ljubavnim i kri¬mi za¬pletima, iznenađujućim preokretima i otkrićima, surovim obračunima i ubistvima.

Tri gra¬da, četiri ukradene Pikasove slike, pet ubijenih ljudi u velikoj drami romana Bar Flober.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Vr¬hun¬ska romaneskna priča protkana izvrsnim epizodama o Barseloni, Firenci i Berlinu, kao i o ar¬kadijskim prostorima Grčke.

Tragajući za skrivenim identitetom Luke Mateua, Stamatisov junak, zapravo, sve vreme traga za tajnama i senkama vlastitog identiteta.

Roman 300 strana; Format: 14×21 cm; Tvrdi povez; ISBN: 978-86-86933-55-3

Prevod s grčkog: Niki i Mina Radulović

Cena: 830 dinara; Cena za biblioteke: 581 dinar

*Knjigu na poklon dobila je Nataša Marković.