SN pinkink 2016 genericki FINAL

Jubilarni deseti Supernatural Festival održaće se u Košutnjaku

Supernatural Festival ove godine slavi deset godina postojanja i biće održan 23. aprila na prostoru Hajdučke česme u Košutnjaku, sa početkom u 12h. Posetioci će biti u prilici da uživaju u čistom vazduhu, suncu, zelenilu i muzici na „Supernatural pikniku“ koji spaja ekologiju sa zabavom. Ulaz na festival je besplatan.

Jedinstveni festival u prirodi, Supernatural, već deset godina okuplja ljude svih uzrasta, a bavi se ekološkim temama i uopšte zdravim načinom života.

Želja organizatora je bila da se jubilarno deseto izdanje održi u Košutnjaku, gde je prvi Supernatural festival održan 2007. godine, sa idejom da se posetioci upoznaju sa međunarodnim danom Planete Zemlje i ekološkim vrednostima. Naredna tri izdanja Supernatural festivala održana su na prostoru Hajdučke česme. Godine 2011. Supernatural se seli u Botaničku baštu Jevremovac, a tokom 2012 – 2015. godine Supernatural je okupljao više hiljada posetilaca u Supernatural parku na Adi Huji.

I ove godine, posetioci imaju priliku da se druže, uživajuju u dnevnom svetlu i prirodi. Subotu 23. april rezervišite za veliki Supernatural piknik!