pozivnica za Beograd e1432907386370

Humanitarni koncert u Narodnom pozorištu

Prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta kao i glumci Miloš Biković i Branislav Tomašević nastupaju za novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu 1. juna, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u 19 časova.

Na repertoaru programa, u organizaciji Narodnog pozorišta za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka NURDOR, će biti neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su Braću ne donose rode, Najlepša mama na svetu, Ivin voz, Zakleo se bumbar, Vuče, vuče bubo lenja, Razbole se lisica, Miš je dobio grip…

Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đorđević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić nastupiće na humanitarnom koncertu za novo dečje hemato-onkološko odeljenje u Nišu pod dirigentskim upravama Vesne Šouc i Ane Zorane Brajović, a u režiji Ivane Dragutinović Maričić. U programu će učestvovati i dramski umetnici Branislav Tomašević i Miloš Biković, Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu kao i članovi Dečijeg hora Horislavci.

Ulaznice po simboličnim cenama od 300 i 500 dinara mogu da se nabave na biletarnici Narodnog pozorišta u Beogradu. Sav prihod od prodatih karata biće pomoć za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja Klinike za dečje interne bolesti u Nišu.