107 SBER bank Summerstage Bitefartcafe Beograd 20 12 2014 Aleksandar Zec e1432905216860

Makao i Girls, Boys and Toys vas zovu na ples

Ukoliko ste ovog vikenda namerili da plesom istrošite kalorije, nećete se razočarati muzičkim izborom kluba Bitefartcafe, bilo da izlazite u petak ili u subotu.

Makao će započeti dvodnevnu žurku i još jednom potvrditi svoju reputaciju najboljeg benda kada je izvođenje house muzike u pitanju.  Iako im je house osnova, sviraće ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati i najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti, a ono što je sigurno – pevaćete sa njima u glas.

Devojke i dečaci, sa svojim instrumentalnim igračkama, drugačije poznati kao Girls, Boys and Toys, razmrdaće vas uz strane i po koji domaći hit, urnebesno vesele koreografije i raspoložena i nasmejana lica! Kada je njihova svirka u pitanju, neizostavno je da umorite stopala.

Ukoliko vreme dozvoli, klub će otvoriti vrata svoje letnje scene na Kalemegdanu kod teniskih terena. U slučaju da vreme ne bude sarađivalo sa ljubiteljima klabinga na otvorenom, svirke će se održati u zimskom prostoru, na adresi Mitropolita Petra 8.

Sve informacije možete pronaći na fabebook stranici fb/bitef ili na broju telefona 063594294.