S and K web baneri slider e1409142312705

Holandska atrakcija stiže u Beograd

Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, BitefArtCafe Summer Stage, 4. septembra.

Holandska atrakcija stiže u Beograd po prvi put u šestočlanom sastavu Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”.

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami’s Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, do nastupa uživo u popularnoj emisiji Jimmy Kimmel Live.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

Na koncertu u klubu BitefArtCafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su“The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.
[su_highlight background=”#DDFF99″ color=”#000000″] Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim Srbija i putem njihovog sajta, kao i u klubu BitefArtCafe Summer Stage, Kalemegdan, teniski tereni, svaki dan od 10-21h.[/su_highlight]