sajam hortikulture 1

CVETNI POČETAK APRILA NA BEOGRADSKOM SAJMU

Pod sloganom “Bašta u srcu grada”na Beogradskom sajmu će se od 4. do 7. aprila 2019. god. održati veliki cvetni događaj– 24. Međunarodni sajam hortikultureBeoPlantFair.

Ovu najmirisniju i najšareniju manifestaciju Beogradskog sajma obogaćuju tri velike tematske izložbe – 22. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda Darovi prirode,7. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme MotoPlantExpoi 3. Izložba organske proizvodnje Organic Fest.

Manifestacija posvećena blagodetima i plodovima prirode organizuje se sa ciljem da u gradskoj sredini sačuvamo i proširimo zelenilo, uvećamo i ulepšamo prostor za boravak u prirodi koja pripada čoveku. 

Atraktivan ambijent savskog priobalja, cvećem ispunjena hala 5 i eksterijerni prostor Beogradskog sajma, svakog proleća privlače veliko interesovanje posetilaca. Manifestacija nudi savremen pogled na estetiku življena i idejna rešenja za uređenje vrta, okućnice i balkona, kao i najraznovrsnijie usluge i proizvode za ljubitelje cveća i zelenila. 

Program sajma raspoređen je u četiri celine: Flora, Zeleni dizajn, Darovi prirode i Organik fest i MotoPlantExpo.

Na izložbi prodajnog  karaktera učesnici će predstaviti sve oblasti hortikulture – uzgajanje cveća i cvetnog materijala, proizvodnju sadnica i semenskog materijala, voćarstvo, vinogradarstvo, pčelarstvo, gajenje lekovitog bilja, uzgoj i održavanje zelenih površina, mehanizaciju za hortikulturu, zalivne sisteme, plastenike, sredstva za prehranjivanje i zaštitu biljaka, pejzažnu arhitekturu…

Svakog aprila, koji je i zvanično Svetski mesec pejzažne arhitekture, veliki broj posetilaca upravo na Sajmu hortikulture dobija inspiraciju i ideje za uređenje terasa, balkona, bašti i ozelenjavanje vrtova. Na sajmu se nudi bogat izbor i mogućnost kupovine direktno od proizvođača sadnica najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka… 

Čekamo Vas u “Bašti u srcu grada”!

Radno vreme sajma:

ČET – SUB 4 – 6. april: 10 do 19 časova

NED 7. april:10 do 17 časova

Ulaznice: Pojedinačne ulaznice koštaju 200 dinara, grupne 100 (za grupe veće od 20 ljudi)

Parking:150 dinara po satu