Coroner 02 A108L Jenny Cooper Serinda Swan

ISLEDNICA– NAJNOVIJA DRAMSKA SERIJA SA GLAVNIM ŽENSKIM LIKOM

PREMIJERNO 14. APRILA NA KANALU DIVA 

Serija Islednica govori o doktorki Jenny Cooper, hrabroj forenzičarki koja istražuje misteriozne smrti u Torontu. Uz priču zasnovanu na slučajevima iz realnog života, Jenny je islednica našeg vremena, advokat preminulih čak i kada je to nezgodno za žive, i branilac onih koji su nemoćni ili u opasnosti. Serija je inspirisana bestseler knjigama britanskog autora M.R. Hall i premijerno će biti prikazana na kanalu DIVA od nedelje 14. aprila u 21:00.

Islednicaje serija sa glavnim ženskim likom, Jenny Cooper, koju igra Serinda Swan, o novoj islednici  koja istražuje sumnjive smrti u Torontu.  Posle smrti muža nekadašnja doktorka hitne pomoći pokušava da počne iz početka sa sinom tinejdžerom i da se izbori sa svojom tugom i nervozom, što je povezano sa njenom tajnom iz prošlosti. Rešavanje misterioznih smrti i teških slučajeva nije lak posao, ali ona će uraditi sve da dođe do istine, čak iako to znači da će se njena tajna iz prošlosti pojaviti na površini.

“Ona je neverovatna, komplikovana, žena puna života. Ona je žena sadašnjice. Pratimo je kao majku i islednicu, kao ženu sveta, pratimo njen ljubavni život i njeni iskustvo sa neurozama. Ta divna herojska borba toliko me privukla ovom liku, kako se ona jednostavno bori dalje”, izjavila je Adrienne Mitchell, glavna rediteljka serije.

U serijiIslednicatakođe igraju: Roger Cross (Dark Matter, The X-Files) kao Donovan “Mac” McAvoy, policijski detektiv koji je i Jenny-n partner;  Eric Bruneau (Blue Moon) kao Liam, Jenny-n novi komšija i Ehren Kassam (DeGrassi: Next Class) kao Ross, Jenny-n sin od  17 godina. Glumačkoj ekipi pridružili su se i Tamara Podemski (Rabbit Fall) u ulozi Alison Trent, Jenny-ne ekscentrične koleginice; Alli Chung (Dark Matter, The Expanse) kao Taylor Kim, inteligentan detektiv pripravnik; Lovell Adams-Gray (Second Jen) u ulozi  dr Dwayne Allena, mladi entuzijastični patolog; i Saad Siddiqui (Incorporated, Taken) kao dr Neil Sharma, Jenny-n pronicljivi psihijatar.

SerijuIslednicasu producirali Muse Entertainment, Back Alley Films i Cineflix Studios. Morwyn Brebner (Saving Hope, Rookie Blue) je autorka serije i glavni i izvršni producent.

U gradu je Islednica! Gledajte priču o Jenny, udovici, majci, islednici na kanalu DIVA nedeljom od 14. aprila u 21:00.

Pratite DIVA kanal na Facebook mreži: divaadriatv