Flyer Web21 23031

BitefArtCafe ovog vikenda

 Nesha Bridges, St. Louis Band, Flamenco session i Perpetuum mobile očekuju vas ovog vikenda u BitefArtCafe-u.

Petak 22. mart od 21h Stand Up Nesha Bridges, a od 23h St. Louis Band

21h Stand up and laugh with Nesha Bridges

Nenad Danilović aka Nesha Bridges stand up komedijom se bavi, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio.

Sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture – jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone “Kamičak i bjela roljetna”…

Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz „kraja“ i sjaaaajnim imitacijama. U svakom slučaju… nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti, pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

23h St. Louis Band

Bend koji od klupske svirke pravi koncert! U nekim trenutcima se ne zna da li je glasniji bend, ili publika! Stolice vam neće biti potrebne, verujte nam! Kada krenu sa egzotičnim Panjabi MC – Mundian To Bach Ke, pa pređu na Kokuz i udare Rambo Amadeus završnicu, sve ruke su u vazduhu!

Subota 23.mart od 21h Flamenco session, a od 23h Perpetuum Mobile

 21h Flamenco session

 Osetite duh Andaluzije uz vrhunske flamenko izvođače koji će sebeogradskoj publici po prvi put predstaviti koncertom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

 Umetnici iz Španije, Mađarske i Srbije okupiće se u BitefArtCafeu da dočaraju atmosferu autentičnog flamenko nastupa.

 Učestvuju:

Richard Kozma, gitara

Branko Ćurčić, gitara

Maria Keck, ples, vokal

Arijana Luburić Cvijanović, ples, vokal

Isidora Ganguly, ples

23h Perpetuum mobile

Bend čije ime nikako nije slučajnost! Od kada je počela da radi, ova mašina ne prestaje da proizvodi energiju! A na čelu energetske tempirane bombe su dva snažna vokala, Danka i Marija!

Njihov repertoar obuhvata najveće hitove! “Vozaće” vas od popa i roka osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Try i Locked out of Heaven!