1896755 461490713973162 1147101356 n

All that Jazz: Oleg Kireyev i bend

 

Akademija 28 i “Kulturna inicijativa” predstavljaju novi autorski kulturni projekat pod nazivom „All that Jazz“, koji će se održati u petak 25. marta 2016. godine, u Velikoj sali Akademije 28, s početkom u 19 sati. Na koncertu će nastupiti poznati ruski saksofonista Oleg Kireyev zajedno sa triom Milovana Paunovića, a gost večeri biće Jelena Jovović.

Na koncertu ALL THAT JAZZ, publika će uživati u čaroliji svinga i prepoznatljivim kompozicijama koje su nekada izvodili plesni orkestri iz crno-belih filmova, sredinom XX veka. Biće tu očaravajućih improvizacija uz romantiku brazilskog džeza i bosa-nove, kao i muzike legendarnih džez autora i izvođača – George Gershwin, Duke Ellington, Charlie Parker, Dizzy Gillespie, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Antonio Jobim, John Coltrane itd.

Za sve ljubitelje džeza, kao i za one koji se tek upoznaju sa svetom džez muzike, Oleg Kireyev i band prirediće izvanredno veče koncertom ALL THAT JAZZ. Sobzirom da je program prilagođen široj publici, dobrodošli su svi uzrasti.

Ovo je prvi u nizu koncerata posvećenih istoriji džeza i prilagođenih publici različite životne dobi, koji će biti održani u okviru projekta ALL THAT JAZZ u različitim gradovima sveta.

Po završetku koncerta, u Klubu Akademije 28 biće upriličen besplatan jam session.