N BL9452

Dva u jedan – obrnite svoju majicu

Exer Art predstavlja novu „Spin“ kolekciju, a Radovi Valentine Brostean i Igora Kovačevića u trećoj

Beogradski modni brend, koji je spojio umetnost i modu – Exer Art, za kratko vreme zadobio je prestižan status kod različitih generacija. U jesen ulazi sa novom kolekcijom oversized majici pod nazivom „Spin“, sa unikatnim motivima četvoro savremenih umetnika domaće vizuelne scene.

Uniseks kolekciju „Spin“, treću po redu koju lansira Exer Art, odlikuje nekoliko posebnih detalja od kojih je najistaknutiji način kroja, redak za ovakve modne predmete. Reč je o neobičnom kreatorskom zahvatu koji dopušta da se modeli podjednako udobno nose sa obe strane, pa se različiti motivi na prednjoj i zadnjoj strani svake majice mogu okretati po želji i osećanju. Otuda i naziv Spin (Okret). 

N BL9196

Druga posebnost „Spin“ kolekcije je da su dva od četiri motiva, koliko ih ukupno ima, delo mladih domaćih umetnika koji su na poziv Exer Art-a svoje radove poslali „Mikser“ festivalu. Stručni žiri odabrao je dela Valentine Brostean i Igora Kovačevića i uvrstio ih u svoju novu kolekciju.

Pored njih dvoje, na majicama nove kolekcije se nalaze motivi slikara Zorana Velimanovića i Steve Mandića, čija dela krase kolekcije Exer Arta od samog osnivanja brenda.

N BL9029

Exer Art sa zadovoljstvom poziva sve ljubitelje mode i umetnosti da otkriju novu kolekciju i dožive jedinstvenu simbiozu umetnosti i mode koja ih neće ostaviti ravnodušnima.

Majice su dostupne na www.exer-art.com i koncept storovima:

  • Koncept 45, Kralja Petra 45, Beograd
  • SI koncept store, Nevesinjska 1A, Beograd
  • Duffry Shop, Aerodrom Nikola Tesla

foto: Nebojša Babić