Screen Shot 2017 07 19 at 23.04.56

Modni dodaci za savršeno leto

Mala crna haljina, dobre cipele i kvalitetna torba je nešto što bi svaka žena u svom ormanu trebalo da ima. A šta je sa modnim dodacima? Eee, takvu vrstu modnog arsenala svaka dama prosto MORA da ima. Saznajte o čemu je reč.

Modni dodaci za letnju sezonu upotpunjuju stil svake dame i ističu na njoj ono najzanimljivije, pod uslovom da su izabrani komadi atraktivni i neobični. Upečatljive i jarke boje, a sa druge jednostavnost, ove sezone ćete upravo videti šarenolikost na ulicama grada.

Neobične, roze, rezedo, žute, sa pufnama ili perima, dobar par minđuša i jednostavnu odevnu kombinaciju može da učini šik. Ako ne volite da sve oči budu uprte u vas, opredelite se za jednostavne minđuše. Predlog mogu da budu minđuše sa biserom, koje se savršene za poslovnu priliku.

Zanimljiv srebrni, plastični ili drveni prsten na sjajan način krase ženske šake i privlače poglede na lepe i negovane ruke.

Od plaže pa sve do čamca, u laganoj šetnji po gradu, štiti od sunca a sjajan je modni dodatak: šešir! Najbolji izbor šešira neka bude od pririodnih materijala a najpopulaniji i ove godine su slamnati šeširi. Ako niste ljubitelj šešira, opredelite se za neki rajf sa veselim cvetnim dezenima.

Privlačan zveket koji se lagano prebližava nas uverava da je reč o nekoj zanimljivoj narukvici, jer samo ona može da proizvodi takav zvuk. Šarene sitne perlice, kožne, plastične, drvene, ove sezone su sve narukvice dobro došle!

Ne zaboravite na svoje naočare! Ako ste prethodne sezone uživali u naočarima sa velikim okvirima, radovaće vas vest da i ove godine možete da uživate u njima. Tako će se obe sezone nositi avijatičke, naočare sa teomom geometrijskog fanka, okviri sa takozvanim krilima leptira.