Victoria Beckham 01

The E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu Viktoriji Bekam

Kanal E! je objavio da će Victoria Beckham dobiti prvu ikad dodeljenu The E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu. Kreativni direktor brenda  Victoria Beckham i međunarodno priznata ikona stila dobiće nagradu za njen globalni uticaj na modnu industriju. The E! People’s Choice dodela nagradaće se emitovati uživo iz Barker Hangera u Santa Monici 12. novembra 2018. u 03:00 časa.

“Čast mi je što sam dobila prvu ikad nagradu za modnu ikonu na” The E! People’s Choice dodeli nagrada. Ove godine proslavljam 10 godina svog brenda, a ovo je divan način da se označi ta decenija”, rekla je Victoria Beckham. “Tako sam zahvalna što sam prvi dobitnik ove nagrade – volim ono što radim, i volim to što mi je data prilika da osnažim žene kroz svoje kolekcije – 12. novembar će biti poseban trenutak za mene”.

“Victoria Beckham je moćna poslovna žena, modni dizajner, istinska inspiracija i glas dat modernoj ženi u današnje vreme”, rekao je Jen Neal, izvršni producent  Live Eventsa i E! izvršni potpredsednik marketinga. “Proslavljajući svoju desetogodišnjicu njen brend predstavlja veliki kulturni uticaj širom sveta i mi nismo mogli zamisliti nikoga boljeg  ko bi mogao dobiti  E! People’s Choice nagradu za modnu ikonu.“

Od pokretanja  2008. godine, modni brend Victoria Beckham razvio je prepoznatljiv i moderan jezik  kreiane odeće. Brend je nagrađen prestižnom nagradom za Designer Brand of the Year na Britanskim modnim nagradama 2011. i 2014. godine. U preko 400 prodavnica u više od 50 zemalja na međunarodnom nivou ovaj brend izlaže samo najfinije radove  i materijale kroz četiri Victoria Beckham linije razvijene u Viktorijinom studiju u Londonu.

Producenti E! People’s Choice nagrade su  Vilshire Studios i Den of The Thieves uključujući izvršne producente Jesse Ignjatovića i Evan Pragera.