fbpx

Nova kolecija Farmasi tečnih mat karmina „The Nudes“

U prijatnoj atmosferi beogradskog restorana „Magaza“ održana je promocija nove palete Farmasi tečnih mat ruževa „The Nudes“ kojoj su prisustvovali predstavnici brojnih medija, modni i beauty influenseri i ljubitelji Farmasi brenda. 

Nova linija mat tečnih karmina inspirisana je lepotom žena našeg regiona. Šest ruževa promoviše šest uspešnih i lepih Farmasijevih liderki iz šest zemalja bivše Jugoslavije, pa iako je svaka posebna na svoj način, zajedno komuniciraju jedinstvenu celinu.

Neutralne nijanse naziva Skin, Candy, Au Naturel, Goddess, Brave i Confidentse uklapaju u stil svake žene, zaključak je i modnih i beauty blogerki Dunje Petrović i Jelene Krulj koje su prve u Srbiji testirale novu paletu karmina. One su istakle da su postojanost boje uz prijatnu mekoću usana najveće prednosti novih mat ruževa.

Svoje utiske o snimanju kampanje i novim nijansama sa prisutnima je podelila i Iva Banović, liderka iz Farmasi Srbije i jedno od lica sa naslovnice.

Zanimljivo je da je The Nudes linija osmišljena u Farmasi Adriatic produkciji specijalno za ovaj deo Evrope, ali je prepoznata kao globalan potencijal i biće plasirana internacionalno u više od 60 zemalja sveta.

Više pojedinosti o brendu čije proizvode koristi 350 miliona zadovoljnih korisnika na pet kontinenata prisutnima je predstavio direktor prodaje Farmasi Srbija, Darko Žabić. Kako Farmasi na svakom događaju nastoji da podigne nivo svesti i o zaštiti životne sredine, nakon oficijelnog dela zvanice su imale priliku da, i ovoga puta, učestvuju u donatorskoj akciji “Jedan paket – jedna sadnica”, gde su u saradnji sa Udruženjem „Šuma peva“ kroz kupovinu Farmasi proizvoda po simboličnim cenama prikupljena sredstva za projekat “Drveće za grad”.

Više informacija potražite na www.farmasi.rs

More Stories
Spomenik Majklu Džeksonu na svetskim festivalima