cow on a road

Bizarna smrt: Leteća krava

Jedna od najneobičnijih smrti zadesila je četrdesetpetogodišnjeg Brazilca. Dok je ležao u svom bračnom krevetu na njega je pala krava.

Te večeri, Žoao Marija de Souza, ležao je u svojoj postelji sa suprugom Leni. Iznenada na njih je kroz plafon pala krava  teška tonu i po.

Smatra se da je životinja  pasla na strmom brdašcu u okolini imanja ovog nesrećnog čoveka. Popela se na azbestni krov male kuće, koji je pod teretom propao. Ubrzo se krava našla u spavaćoj sobi.

Njegova supruga i krava panično su pobegle iz sobe, bez ijedne povrede. Žoao nije bio te sreće… Njegova strana kreveta je, definivno, bila baksuzna.

Hitna pomoć ga je prevezla u bolnicu. Bio je u svesnom stanju i sa polomljenom levom nogom.

Dok je čekao na prijem lekara, sat vremena kasnije,  preminuo je od posledica unutrašnjeg krvarenja .

Njegova porodica smatra da Žoao nije stradao od „leteće krave“. Za smrt krive osoblje bolnice i lekare koji ga nisu na vreme pregledali.

Lokalna policija pokrenula je istragu o ovom bizarnom slučaju. Vlasniku krave moglo bi biti suđeno za ubistvo iz nehata.

Ovu čudnu i bizarnu vest preneli su skoro svi svetski mediji.Toliko je neverovatna da  će sigurno postati jedna od popularnih urbanih legendi savremenog doba.

Naravoučenije, budite pažljivi i nikada nemojte da se lažno kunete („Ako lažem nek mi padne krava na glavu“),  jer nikad se ne zna odakle može da  vam se sruči  klavir, pregazi vas tramvaj ili padne životinja teška par tona sa neba!

foto: publicdomainpictures.net