kc grad

Vikend u Gradu

Nastupaju Fil Lavin, DJP, Akioki i Petkovski a Banda Panda Parties slavi 3. rođendan ovog vikenda, 11. i 12. oktobra u Kc Gradu. Cena karata za obe večeri je do 12 sati 150, dok je posle 250 dinara.

Petak 11. oktobar, 23h

“Soul Print” je nezavisna izdavačka kuća iz Beograda koja istražuje i definiše žanr deep house muzike, bez predrasuda, koristeći i žive instrumente i vokale i stvarajući kompletno umetničko delo, prožeto dramom, poetikom i ekstravagancom.

Do sada, okupila je izvođače kao što su Deep Space Orchestra, Andy Ash, Georg Levin, Herb LF, Akioki, Familia Loca, Adham Zahran, Fil Lavin, DJP, Florian Muller, Henri L, Ingo Sanger, Petkovski…

Lajnap za ove veče čine Fil Lavin, DJP, Akioki i Petkovski.

 

Subota 12. oktobar, 23h

Banda Panda Parties slavi 3. rođendan!

DJ crew Banda Panda slavi tri godine žurki koje su okupljanjem najaktuelnijih DJ-eva u kombinaciji sa live art performansima promenile ekspirijens domaćeg klabinga

U subotu, 12. oktobra, od 23 sata, u Kulturnom centru Grad, za DJ pultom biće duo Banda Panda, koji predvode grafički dizajneri Dušan Lilić i Johana B, a kao gosti pojaviće se new stars beogradske house/deep/techno scene: Nikola Vemić, Doo i Mr.Cash.

Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita, lightsaber-i i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties.

Kao grupa entuzijasta okupljena oko ideje da donesu drugačije iskustvo noćnog provoda u protekle tri godine organizovali su brojne žurke koje je svaki put posetilo više stotina ljudi.

Pande su nastupale sa najistaknutijim stranim i domaćim imenima elektronske muzike, a pre samo mesec dana klaberi su imali priliku da prisustvuju sjajnoj žurci u KC Gradu sa francuskim elekto sastavom Sexy Sushi.

Muzičko-vizuelni duo u čast proslave trećeg rođendana spremaju brojna iznenađenja, a svi koji dođu imaće prilike da vide i čuju zašto su to žurke o kojima se dugo priča!