Who See 1 e1425505891607

Lovefest Live žurka prvi put u prestonici

Crnogorski dvojac Who See, Marčelo i legende hip hop muzike Prti Bee Gee, nastupiće 14. marta na prvoj Lovefest Live žurci u beogradskom Hangaru u Knežopoljskoj 3.

Prema rečima organizatora, najveća rok i hip-hop bina festivala ljubavi iz Vrnjačke Banje predstaviće beogradskoj publici jedinstveni koncept i najaviti izvođače, koji će ove godine nastupiti na Lovefestu od 6. do 8. avgusta.

Kao i svi prethodni događaji i Lovefest Live će pratiti posebna scenografija, koja će dočarati izgled festivalske bine i atmosferu na njoj.

Ulaznice za Lovefest Live žurku mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima, DD Tickets-a ili naručiti putem sajta www.lovefest.rs. Do 5. marta, cena karte će biti 7.5 EUR, dok će do žurke ulaznice moći da se kupe po ceni od 10 EUR.

Da podsetimo, Lovefest Live bina nastala je 2014. godine kao rezultat nove i veće lokacije festivala. Na bini su nastupili brojni poznati bendovi iz zemlje i regiona među kojima su Partibrejkersi, Rambo Amadeus, Let 3, Bad Copy, Who See, Kanda, Kodža i Nebojša i mnogi drugi. Live Stage ima za cilj i promociju “mladih nada”, pa su se tako na bini u avgustu 2014. godine po prvi put našli brojni demo bendovi iz Srbije.

Deveto izdanje Lovefesta će ove godine biti održano od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a lista izvođača će biti poznata sredinom marta.