unnamed 2

Soul Society: Muzičko uživanje i ovog vikenda

Ovog vikenda u Solu Society klubu (stari Bitef) sviraće Max Kochetov Quartet i Kvartet Vlada Maričić & Tanja Jovićević .

Petak 16. decembar  – Max Kochetov Quartet

Kvartet je osnovao Max Kochetov ukrajinski muzičar koji živi i radi u Beogradu. Okupio je mlade muzičare ali bogatog muzičkog iskustva.
To su: Max Kochetovalt i sopran saksofon, Sava Miletic-klavir, Milan Pavkovic-kontrabas Predrag Milutinovic-bubanj. Kvartet je vec postao prepoznatljiv po specifičnoj autorskoj muzici u stilu “Post-Bop” i načinu njenog izvođenja. 2014. godine je snimljen i izdat prvi album “Max Kochetov-13:30”.

Cena ulaznice: 150 dinara

Subota 17. decembar – Kvartet Vlada Maričić & Tanja Jovićević 

Soul Society svakog vikenda priprema muzički program namenjen uživanju, pa tako će ovog vikenda nastupati Kvartet Vlade Maričić i specialni gost Tanja Jovićević.

Muzički stil se kreće od fanki džeza u stilu grupe Incognito, preko soula, klasičnog džez zvuka i gospela. Tanja Jovićević će biti specialan gost. Sa Vladom Maričićem počela je saradnju 1985. i od tada neprekidno nastupaju zajedno.

Vlada Maričić je sarađivao sa mnogim muzičarima, danas za sobom ima devet izdatih albuma od kojih je većina u pravcu ekelektičnih spojeva džeza i tradicionalne balkanske – srpske muzike.

 

Cena ulaznice: 200 dinara.