Muski strand Palic 1

Novi Trenchtown: Nova Energija

Čuvena Trenchtown energija koja nas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih deset godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik.  Trenchtown će se ove godine održati od 6. do 8. juna.

“Ovog puta celu stvar podižemo na viši nivo: Trenchtown 2013 će se održati na novoj fenomenalnoj lokaciji pored jezera Palić. Novo mesto održavanja festivala je Auto kamp – savršena kamperska lokacija sa svojih 10.000 metara kvadratnih i termalnim bazenima u svojoj blizini. Da li imamo još dobrih vesti? Pa imamo: datum smo pomerili kako biste mogli da se provodite celu noć i uživate u kupanju. Trenchtown će se ove godine održati od 6. do 8. juna”, saopštili su organizatori.

Festival i ove godine organizuje Fondacija “Danilo Kiš” iz Subotice.

Organizatori su najavali da i ove godine možemo da očekujemo odličan muzički program uz bogate dnevne kulturne sadržaje, kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, izložbe…

Kamp ostaje integralni deo festivalskog prostora.