Zimske predstave za decu na platou iza zgrade Geozavoda

IZMENA TERMINA! Zimske predstave za decu na platou iza zgrade Geozavoda


Svi mališani, ali i odrasli ljubitelji zimskih bajki, postaće deo pravih novogodišnjih priča uz predstave u okviru Zimskog programa bajki, koje je, za mnogima omiljeni snežni period godine, organizovala kompanija Belgrade Waterfront. Magija Nove godine na platou iza Geozavoda nastavlja se programom u četvrtak i petak, 20. i 21. decembra, kada će najmlađi sugrađani u okviru besplatnog programa predstava uživati u scenskim pokretima talentovanih umetnika! TERMIN PROGRAMA JE IZMENJEN; odnosno pomeren za vikend, subotu 22. decembar i nedelju 23. decembar!

Male drugare očekuje predstava „Vilenjaci u zemlji Deda Mraza“, kao i putovanje u svet najlepših basni i bajki sa popularnom glumicom Brankicom Sebastijanović, te predstava o Maši i medikoji čekaju Deda Mraza, a koja na zanimljiv način oslikava lepotu prijateljstva.

U okviru manifestacije „Zimski program bajki“ održaće se i prava novogodišnja žurka, gde će vila zabavljati najmlađe drugare, maskirati ih bojama i praviti različite figure od balona. U toku žurke, pojaviće se i Deda Mraz lično!

Tokom trajanja prazničnog programa, svi gosti će imati mogućnost da besplatno koriste klizalište od veštačkog leda, koje će nedelju dana biti postavljeno na platou iza zgrade Geozavoda.

Pridružite nam se da zajedno uživamo u snežnim bajkama, koje će svima ulepšati praznične dane!

Raspored predstava i aktivacija je u nastavku:

Subota, 22.12.2018. 

12:00 Predstava „Vilenjaci u zemlji Deda Mraza“

13:00Bajke i basne sa Brankicom Sebastijanović

Novogodišnja žurka

13:30Klovnovi, žongleri i animatori

14:30Kraj programa

Nedelja, 22.12.2018.

12:00Predstava „Maša i Meda čekaju Deda Mraza”

13:00Novogodišnja žurka

Animacije, face painting, pravljenje figura od balona, Deda Mraz

13:30  Specijalni gost 

13:30Klovnovi, žongleri i animatori

14:30Kraj programa