61563997 1127342444104955 7455013913805979648 n

UPOZNAJTE NESPRESSO SVET

Istinski ljubitelji kafe, od pre par meseci konačno i u Srbiji mogu da pronađu Nespresso – globalno popularni brend. Poznat ne samo po kvalitetu svoje kafe, već i kao brend koji kreira celokupan doživljaj za svoje potrošače, Nespresso je u Srbiji krajem prošle godine zvanično započeo online prodaju na svom portalu i otvorio dva prodajna mesta, u okviru Delta City šoping centra i Ušće šoping centra.

Današnjim događajem Nespresso je svojim gostima približio svaki korak u proizvodnji ove savršene kafe. Priča je počela jednostavnom idejom: omogućiti svima da kreiraju savršenu šoljicu espresso kafe – baš kao i iskusni barista. Od svog početka 1986. godine, Nespresso je redefinisao i revolucionirao način na koji milioni ljudi uživaju u espresso kafi. To je oblikovalo globalnu kulturu ispijanja kafe.

Brend je u ovom trenutku prisutan u 76 zemalja s više od 700 butika širom sveta i nudi 28 različitih ukusa kafe. Nespresso počiva na ekskluzivnoj selekciji najkvalitetnije zelene kafe, iz najboljih svetskih predela u kojima ova biljka raste, a karakteriše ga vrlo strog postupak selekcije zrna, zbog čega samo jedan do dva odsto kafe iz celog sveta zadovoljava ukus, aromu i merila kvaliteta ovog brenda.

Nespresso je fokusiran da svojim potrošačima pruži najkvalitetnije kafe i vrhunska iskustva u ispijanju svake šoljice kafe, i da im omogući da u svom domu uživaju u najkvalitetnijoj kafi.

Ceo Nespresso sistem – interakcija originalne Nespresso aluminijumske kapsule sa originalnim Nespresso aparatom – osmišljen je tako da osigura dosledan kvalitet koji je Nespresso učinio prepoznatljivim u industriji kafe i jednim od najbrže rastućih svetskih brendova hrane i pića.

Globalni ambasador brenda Nespresso, Džordž Kluni, idealna je personifikacija Nespresso elegancije i autentičnosti. Njegova stalna podrška kompaniji Nespresso naglašava posvećenost brenda ka visokokvalitetnoj kafi, vodećim inicijativama za održivost i recikliranje, kao i vrhunsku uslugu za korisnike.

Svaka Nespresso kapsula prodata u svetu proizvedena je u jednom od najsavremenijih proizvodnih centara u Švajcarskoj.

Službeni distributer Nespresso kafe za Srbiju je kompanija SF1 Group, koji zastupa i poznati brend nakita PANDORA.