U Novom Sadu najveći grupni TRX trening u Evropi

Trofejna košarkašica Milica Dabović, najbolji FIBA igrač na svetu Dušan Bulut, višestruki svetski šampion u kik boksu Nenad Pagonis, Aleksandra Saška Krstić i druga poznata imena iz sveta sporta, 4. februara vežbaće rame uz rame sa Novosađanima. Učešće je besplatno i otvoreno za sve, a vežbači uz online prijavu dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u novosadskom trening centru „Tajs“. Satnica za 4. februar se nalazi na kraju teksta.

TRX je nešto više od treninga. Namenjen je i početnicima i profesionalcima, aktivira celo telo i omogućava pojedinačno vežbanje svake grupe mišića. Verovatno do sada niste imali priliku da iskusite pun potencijal ovog treninga, ali kada ga jednom probate, sigurno ćete ga uvrstiti u raspored. Mnogi profesionalni sportisti odavno jesu. Zabavno je, efektivno i dinamično. Uverićete se i sami 4. februara. izjavio je Marko Tajs, vlasnik trening centra „Tajs“ i dodao da besplatnim treninzima želi da aktivira i pokrene Novosađane.

TRX je timski trening snage i oblikovanja koji zbog svoje specifičnosti unapređuje stabilnost celog tela. Pruža zabavu i efektan trening vežbačima koji preferiraju visokointenzivne treninge, ali i onoj grupi koja se opredeljuje za holistički trening. Tokom jedne vežbe aktivira se više mišićnih grupa, povećava snaga, izdržljivost, brzina i poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.

 I TRX promocija, a i sedam dana treninga biće besplatni za sve. Svi zaslužuju dobrobiti koje bavljenje sportom pruža, a ovakvi događaji su prilika da se Novosađani razbude, pokrenu i osete nešto više od treninga. Nešto zbog čega će jedva čekati da se vrate u salu. objašnjava Marko Tajs.

Osim TRX treninga, svi zainteresovani će nakon prijave za TRX promociju, moći da isprobaju kapueru za decu i odrasle, grupne Les Mills treninge, HIIT treninge, pilates, funkcionalne treninge, ali i da vežbaju u teretani uz prisustvo trenera.

Trening centar „Tajs“ je mesto gde vežbaju porodice. Roditelji slobodno vreme tako mogu da provedu sa svojom decom na što kvalitetniji, zdraviji i zabavniji način. Treninge drže profesionalni treneri, bivši reprezentativci koji svojim iskustvom, znanjem i motivacijom svakodnevno rade na tome da Novosađani zaista uživaju u fizičkoj aktivnosti.

Zdravlje je u kretanju. A nije teško pokrenuti se kada uz sebe imaš tim koji te motiviše da svakog dana budeš bolji nego juče. Takva atmosfera vlada u trening centru „Tajs“. I mi želimo da je podelimo sa svim Novosađanima. izjavio je Marko.

 Budući da su mesta na TRX promociji ograničena, za učešće je neophodna online prijava preko www.treningcentartajs.com. Uz prijavu svi učesnici dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u TC „Tajs“. 

Satnica za 4. feburar

10:00 – 10:45 Milica Beljanski

10:45 – 11:15 Naše najslađe iznenađenje

11:15 – 12:00 Milan Vitorović

12:00 – 12:45 Milica Dabović

17:00 – 17:45 Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić

18:00 – 18:45 Dusan Domović Bulut

19:00 – 20:00 TRX 48 najjačih!

 

Kontakt: Mail: office@treningcentartajs.com Adresa: Filipa Višnjića 5, 21000 Novi Sad Tel: 065-891-80-08