ART 3435 e1418754375869

Treningom do seksipila

Ukoliko je na vašem spisku novogodišnjih odluka i ta da želite bolju liniju, onda je bitno da izaberete aktivnost kojom ćete je i ostvariti. Zabavan i efikasan način da zategnete svoje telo, a da pritom dobijete na seksipilu, je rekreacije koja sjedinjuje fitnes i ples, takozvani dance aerobics.

Kako biste poboljšali sliku o sebi i svom telu, umesto bilo kakve plastične operacije, tu je ples. Dama koja se bavi plesom, osim jačanja duha i tela, dobija i na ženstvenosti, eleganciji svojih pokreta i gracioznosti.

“Naš program obuhvata vežbe fleksibilnosti, snage i relaksacije, koje jačaju kompletnu muskulaturu tela i čine ga gipkijim, istovremeno naglašavajući i žensku senzualnost. Kada poradite na oblikovanju i učvršćivanju svog tela, dolazi i do povećanja samopouzdanja i zadovoljstva samim sobom, a time se povećava i naš seksipil”, kaže trener dance aerobics-a u The Body Fitness studiju Suzana Vujović.

Nije neobično da u početku dame budu sramežljive i nesigurne u sebe, ukoliko se nisu ranije bavile nekom fizičkom aktivnošću. Ipak, nakon nekoliko treninga, one se potpuno opuste i uživaju u vežbama i svom telu.

“U početku je to borba sa koordinacijom pokreta, a kada ih kombinujemo u jednostavnoj koreografiji, nastaje prepuštanje. Nakon godinu dana vežbanja, naše polaznice koje su posvećene radu, pokazale su izuzetan napredak, jer puno radimo na dobijanju na elastičnosti tela i rada kukovima, što je neophodan uslov da bi plesni pokreti izgledali seksipilnije i lepše”, objašnjava trener Suzana Vujović.

Od svakog početka godine očekujemo i životno osveženje. Prvi korak ka tome može da bude i onaj plesni. Zato, odvažno zakoračite i u januar mesec i u salu za trening TheBodyFitness studija, jer vas tamo čekaju brojne pogodnosti. Više o tome saznajte na njihovoj FB strani.

foto:TheBodyFitness studio