ID 10054167

Divan način da provedete leto

Ples vam daje mnogo toga, lepu figuru, pravilno držanje, samopouzdanje, zavodljivost i svakako osećaj zadovoljstva. Ukoliko ne znate kako da provedete leto, uradite za sebe pravu stvar.

U mnogim školama u narednim mesecima održavaće se letnji tečajevi, koji će vam omogućiti da na ples odete onda kada ste raspoloženi. Ako ste prvu polovinu meseca rezervisali za putovanje, a drugu ne znate kako da učinite zanimljivom, upišite se na ples. Letnje ponude vam omogućavaju da na tečaj odete samo onda kada za to imate volju i vreme.

Ples kao i druga vrsta aktivnosti povećava raspoloženje. Podjednako je privlačan i za muškarce i za žene. Jačem polu daje samopouzdanje dok se ženama približavaju na pravi način. Nema ničeg privlačnijeg od ritmičnog i spretnog muškarca. Ovi momci su pravi i koliko god da vlada mišljenje o smanjenoj muškosti, onaj koji pleše bolje prolazi kod nežnijeg pola od onog koji to ne zna.

Devojke će se tokom leta osećati privlačnije, sa držanjem na kom bi im svaka dama pozavidela. Psihofizički sklad koji se postiže plesom, doneće mnogim pripadnicama nežnijeg pola sreću. Zamislite sebe u kafiću u kojem se čuju zvuci sambe, salse, ča ča plesa, rumbe, tanga. Zašto se ne biste i vi pokrenuli u ritmu ljubavi, zabave i strasti i, na taj način izlazak učinili potpunim? Muzika i igra je ono što nas sve povezuje. Ritam koji prolazi kroz naše telo čini da se osećamo uzivšeno i živo, sami sa sobom u potpunom zadovoljstvu. Zato nema lepšeg izbora od muzike i pokreta.

Ukoliko ste od onih koji vole rizik, ekstremne sportove, neka vaš izbor, ipak, bude ples. Pokušajte!

foto: freedigitalphotos.net